Za kaj smo specialisti?

skica_timsko_delo_BARVNA

Delovne prostore vedno načrtujemo po meri ekip in jim tako zagotovimo pogoje za produktivno delo.

Kaj sploh pomeni, da so delovni prostori načrtovani in organizirani po meri ekipe ter zakaj je to tako zelo pomembno?

Razmišljamo drugače. 100 % smo osredotočeni na funkcionalno estetiko.

Večina arhitekturnih birojev načrtuje stavbe od zunaj. Smisel iščejo v atraktivnem izgledu in zunanji podobi stavbe. V Studiu LIST razmišljamo drugače. Vaše delovno in bivalno okolje načrtujemo od znotraj – od posamezne pisarne ali sobe navzven.

Arhitektura in oblikovanje temeljita najprej na človeku, šele nato na atraktivnem izgledu. S strukturiranimi vprašalniki, ogledom obstoječega stanja in uporabo sodobne tehnologije analiziramo ter sprejmemo prave odločitve za načrtovanje vaših prostorov. Vsi si želimo lepih stvari. Mi verjamemo v lepe stvari, ki tudi delujejo.

Konstantno preverjamo ceno investicije. Ne projektiramo na pamet.

V fazi projektiranja lahko vplivamo na več kot 40 % cene gradnje. Zato ne projektiramo na pamet. Pri načrtovanju delovnega okolja uporabljamo BIM, 3D virtualno resničnost in ostala digitalna orodja, s katerimi sproti preverjamo vrednost vaše investicije. Tako vas obvarujemo pred negativnimi presenečenji in nepričakovano visoko ceno investicije ob začetku gradnje.

Načrtujemo hitro in kakovostno. Več kot 30 let izkušenj.

Zavedamo se, da je ”čas je denar” prva skrb vseh sodelujočih pri načrtovanju in izvedbi investicije. Naša naloga je izvedba projekta v skladu z vašimi pričakovanji in pravili stroke na najhitrejši možen način. Glede na zahteve projekta določimo ustrezen krog uigranih strokovnjakov, najboljših na področju izziva. Prevzamemo odgovorno vodenje strokovne skupine.

Vodenje projekta in proces sodelovanja je natančno določen ter omogoča hitro izmenjavo informacij. Imamo več kot 30 let izkušenj in predvsem širok spekter kompetenc (1000 izvedenih projektov), ki nam omogočajo, da kompleksno ter zahtevno delo opravimo kakovostno, v dogovorjenih rokih in znotraj dogovorjenega finančnega okvirja.

Znamo načrtovati v skladu z vašimi standardi. Več kot 1000 izvedenih projektov.

Že več kot 30 let sodelujemo s podjetji in organizacijami z različnih področij, ki so zavezanci najrazličnejšim standardom. V primeru, da standarda še ne poznamo, ga zaradi preteklih izkušenj hitreje osvojimo in njegove zahteve implementiramo v vaše delovne prostore.

Specialisti za proizvodne prostore. 100 % smo osredotočeni na produktivnost in varnost.

Tehnološko opremo, stroje ali proizvodno linijo umestimo v prostor v skladu s standardi in produktivnimi delovnimi procesi. Napake so nedopustne, saj so največkrat nepopravljive in predvsem zelo drage. Lasten proces načrtovanja, specializacija in 3D tehnologija nam omogočajo hitro in kakovostno načrtovanje ter znatno zmanjšano možnost napak.

Z naprednim 3D načrtovanjem do manj usklajevanja in nepotrebnega izgubljanja energije.

3D načrtovanje objektov oz. BIM (Building Information Modeling) tehnologija nam omogoča izvedbo vedno posodobljenega 3D modela prostora. Iz njega lahko dobimo podatke o merah, materialih in morebitnih napakah v prostoru. Tako lahko na najhitrejši možen način ocenite ustreznost prostorov in celo okvirne stroške gradnje. Medsebojno usklajevanje bo hitro, razumljivo in učinkovito.

Zmanjšajte število zamujenih priložnosti. Izboljšajte produktivnost.

Premišljeno zasnovani delovni prostori lahko občutno povečajo produktivnost in uspešno varujejo zaposlene – ne glede na sektor, v katerem delujete, proračun, ki ga imate in način dela, ki vam je blizu.

Studio LIST zagotavlja celovito storitev, od raziskave obstoječega stanja in načrtovanja do strokovne podpore pri izvedbi ter analize nadaljnjih korakov izvedenega stanja. Kaj potrebujete vi?

Od nas lahko vedno zahtevate odgovornost.

Smo vez med vami, strokovnjaki in izvajalci. Zaposlujemo visoko izobraženo skupino ljudi, ki se nenehno izobražuje za uspešno zasnovo, vodenje in izvedbo zahtevnih projektov. V naši ekipi delujemo ljudje s celostnim razmišljanjem in občutkom za kompleksnost. Prevzamemo vso strokovno odgovornost in tako poskrbimo za problem prelaganja odgovornosti med različnimi soustvarjalci projekta.

Z vami delimo uporabne nasvete in ideje, kako zasnovati produktivne delovne prostore in prijetne bivalne prostore. Prijavite se na naše e-novice.

Vsako mnenje šteje

Na ta pa smo še posebej ponosni.

Na kaj morate biti pozorni pri načrtovanju svojih delovnih prostorov? Vse informacije najdete v naši brezplačni e-knjigi.

Projekti, prilagojeni vašim željam. Z odgovornostjo do okolja.

Zavezani smo k ohranjanju najvišje ravni kakovosti načrtovanja. Nudimo vam celostno podporo na vsakem koraku pred, med in po gradnji.

Oskrbovana stanovanja v Celju

Staromeščansko vilo smo spremenili v stanovanjski objekt z 12 oskrbovanimi stanovanji.

Poslovni prostori podjetja EKWB

Za hitro rastoče IT podjetje smo zasnovali fleksibilne delovne prostore po meri njihove ekipe.

Povezovalni prostori EKWB

SIP experience center

Pridobili smo gradbeno dovoljenje, pripravili projekt za izvedbo in usklajevali gradnjo povsem novega poslovno-razstavnega centra v Šempetru.

Poslovno-razstavni prostori podjetja SIP Šempeter

Podjetniški inkubator Aurea

Staro zapuščeno industrijsko zgradbo smo spremenili v moderen in funkcionalen objekt.

Podjetniški inkubator Aurea

Glasbena šola skladateljev Ipavcev Šentjur

Za potrebe glasbene šole smo zasnovali nove učilnice in dvorano za izvajanje koncertov.

Glasbena šola skladateljev Ipavcev Šentjur

Arhitekturna hiška

V kreativnem mestu Minicity smo zasnovali arhitekturno hiško, v kateri se otroci prelevijo v arhitekte.

Arhitekturna hiška - nagrade Zlata kocka 2023

Poslovni prostori podjetja VI-JA

Pripravili smo idejno zasnovo prenove trgovsko-skladiščnega objekta.

Poslovni prostori podjetja VI-JA

Pisarni podjetja Hidrotehnik

Delovne prostore smo oblikovno poenotili in jim zagotovili funkcionalnost.

Prenova pisarne

PRIDRUŽITE SE NAROČNIKOM, KI NAM ZAUPAJO.

85 % svojega časa preživimo v zaprtih prostorih.

Ne dovolimo si več svojega časa preživljati v neprilagojenih, nezdravih ali celo nevarnih prostorih. Pri nas si zagotovite individualno prilagojene rešitve s 100 % osredotočenostjo na uporabno estetiko, kratek čas izvedbe projekta in izvedbo v vašem finančnem okviru.