Pridružite se spletni raziskavi: Delovni prostori skozi oči zaposlenih

Vključite se v raziskavo

Razlog za neučinkovitost in odhode zaposlenih iz podjetja so lahko tudi neurejeni delovni prostori.

 

Vabimo vas, da svoje podjetje vključite v brezplačno spletno raziskavo, ki vam bo dala dober vpogled v potrebe zaposlenih. Ugotovili boste, ali zasnova oziroma organizacija vaših delovnih prostorov ovira njihove vsakodnevne delovne procese in posledično tudi znižuje njihovo delovno učinkovitost. Na podlagi zbranih informacij boste nato lahko sprejemali premišljene prostorske odločitve.

Sodelovanje v raziskavi je brezplačno in vas ne zavezuje k ničemer. Podatki bodo predstavljeni anonimno. Odgovori na vprašanja bodo zaposlenim vzeli 10 minut.

 

Zakaj bi se morali pridružiti raziskavi?

Kako bo potekala raziskava?

 

 1. Na vaš e-naslov vam bomo poslali povezavo do e-vprašalnika. Posredujete jo zaposlenim, ki jih želite vključiti v raziskavo (več zaposlenih kot vključite, bolj reprezentativne podatke o kakovosti svojih delovnih prostorov boste imeli). Za vas bomo pripravili tudi kratko besedilo, ki ga boste skupaj s povezavo lahko vključili v e-sporočilo zaposlenim in jih povabili k sodelovanju v raziskavi.
 2. Ekipa izpolni vprašalnik.
 3. Po 14 dneh vas obvestimo, koliko zaposlenih je izpolnilo vprašalnik. Odločite se, ali želite raziskavo nato še podaljšati za nekaj dni.
 4. Ko vaša ekipa izpolni vprašalnike, podatke obdelamo. Pripravimo vam kratek povzetek ugotovitev, specifičnih za vaše podjetje. Pomagamo vam prepoznati, kakšne potrebe ima ekipa, zakaj posamezniki radi zahajajo v delovne prostore in nenazadnje, ali lahko v obstoječih delovnih prostorih svoje delo opravljajo učinkovito. Delovno okolje boste nato lahko prilagodili ugotovitvam in s tem pozitivno vplivali na učinkovitost svoje ekipe.
 5. Splošni rezultati raziskave, v kateri bodo zbrani podatki različnih slovenskih podjetij (tudi vašega), bodo znani nekoliko kasneje. Predstavljeni bodo širši javnosti, vendar povsem anonimno (brez navedbe imen podjetij). Posredovali vam bodo povzetek ugotovitev, ki jih boste lahko primerjali s tistimi, zbranimi izključno za vaše podjetje.

 

Kako bodo predstavljeni podatki raziskave?

 

Vsi podatki, pridobljeni z raziskavo, bodo predstavljeni anonimno. Imena podjetij ne bodo navedena, razen v primeru, da bi tako želeli sami. Pripravili vam bomo kratko analizo odgovorov ekipe vašega podjetja. Gre za informacije, ki so namenjene izključno vam in vam bodo v pomoč pri snovanju prostorskih strategij v prihodnosti. 

Splošni rezultati študije, ki bo zajela različna slovenska podjetja slovenskih podjetij, vključno z vašim, bodo predstavljeni javnosti, vendar brez razkrivanja identitete podjetij. Omogočili bodo vpogled v učinkovitost delovnih okolij v širšem slovenskem prostoru. Pripomogli bodo k jasnejšemu razumevanju potreb zaposlenih in posledično k ustvarjanju perspektivnih, učinkovitih, funkcionalnih in po meri ljudi zasnovanih delovnih okolij.

Prosimo vas, da izpolnite obrazec in se tako vključite raziskavo. Preko e-naslova bomo stopili v stik z vami, da se dogovorimo vse podrobnosti glede njene izvedbe. Če ste v dilemi ali pa imate kakšno vprašanje, nas lahko brez zadržkov kontaktirate na e-naslov sanja.prosen@studio-list.si ali tel. št. +386 3 428 0980.

* Vsa polja označena z zvezdico so obvezna.

  Več o naši politiki varstva osebnih podatkov si lahko preberete tukaj.

  PRIDRUŽITE SE NAROČNIKOM, KI NAM ZAUPAJO.

  Vsako mnenje šteje

  Na ta pa smo še posebej ponosni.

  Naši projekti

  Zavezani smo k ohranjanju najvišje ravni kakovosti načrtovanja. Nudimo vam celostno podporo na vsakem koraku pred, med in po gradnji.

  Poslovni prostori podjetja EKWB

  Za hitro rastoče IT podjetje smo zasnovali fleksibilne delovne prostore po meri njihove ekipe.

  Povezovalni prostori EKWB

  SIP experience center

  Pridobili smo gradbeno dovoljenje, pripravili projekt za izvedbo in usklajevali gradnjo povsem novega poslovno-razstavnega centra v Šempetru.

  Poslovno-razstavni prostori podjetja SIP Šempeter

  Podjetniški inkubator Aurea

  Staro zapuščeno industrijsko zgradbo smo spremenili v moderen in funkcionalen objekt.

  Podjetniški inkubator Aurea

  Glasbena šola skladateljev Ipavcev Šentjur

  Za potrebe glasbene šole smo zasnovali nove učilnice in dvorano za izvajanje koncertov.

  Glasbena šola skladateljev Ipavcev Šentjur

  Arhitekturna hiška

  V kreativnem mestu Minicity smo zasnovali arhitekturno hiško, v kateri se otroci prelevijo v arhitekte.

  Arhitekturna hiška - nagrade Zlata kocka 2023

  Poslovni prostori podjetja VI-JA

  Pripravili smo idejno zasnovo prenove trgovsko-skladiščnega objekta.

  Poslovni prostori podjetja VI-JA

  Pisarni podjetja Hidrotehnik

  Delovne prostore smo oblikovno poenotili in jim zagotovili funkcionalnost.

  Prenova pisarne

  Skladiščni prostori podjetja Spekter Žalec

  Funkcionalno smo povezali skladiščni objekt in obstoječo trgovino podjetja.

  Skladiščni objekt Spekter Žalec