Zakaj smo specialisti?

Hitro načrtovanje, pri katerem kakovost ne trpi.

Vemo, da je ”čas je denar” pri implementiranju tehnološke opreme in načrtovanju delovnega okolja prva skrb vseh sodelujočih. Naša naloga je izvedba projekta v skladu z vašimi pričakovanji in pravili stroke na najhitrejši možen način. Glede na zahteve projekta določimo ustrezen krog uigranih strokovnjakov, ki so najboljši na področju izziva. Prevzamemo odgovorno vodenje strokovne skupine. Vodenje projekta in proces sodelovanja je natančno določen ter omogoča hitro izmenjavo informacij. Imamo več kot 25 let izkušenj in predvsem širok spekter kompetenc – 1000 izvedenih projektov -, ki nam omogočajo, da kompleksno in zahtevno delo opravimo kakovostno, v dogovorjenih rokih ter znotraj dogovorjenega finančnega okvirja.

Znamo načrtovati v skladu z vašimi standardi.

Že 25 let sodelujemo s podjetji različnih branž, ki so zavezanci najrazličnejšim standardom. Tudi kadar standarda še ne poznamo, ga zaradi preteklih izkušenj hitreje osvojimo in njegove zahteve implementiramo v vaše delovno okolje.

Razumemo vaše tehnološke procese.

Specializirana tehnološka oprema pri umeščanju v prostor vedno zahteva upoštevanje posebnih pogojev. Ustrezno izvedeni temelji, pravilno izbrani tlaki in ostale pomembne rešitve morajo biti skladne s tehnologijo ter tehnološko opremo. Napake so nedopustne, saj so največkrat nepopravljive in predvsem zelo drage. Lasten proces načrtovanja, specializacija in 3D tehnologija nam omogočata hitro in kakovostno načrtovanje ter znatno zmanjšujeta možnost napak.

S 100 % 3D načrtovanjem do manj usklajevanja in nepotrebnega izgubljanja energije.

3D načrtovanje objektov oz. BIM (Building Information Modeling) tehnologija nam omogoča izvedbo vedno posodobljenega 3D modela prostora. Iz njega lahko dobimo podatke o merah, materialih in morebitnih napakah v prostoru. Tako lahko na najhitrejši možen način ugotovite ustreznost prostorov in celo okvirne stroške gradnje. Medsebojno usklajevanje bo hitro, razumljivo in učinkovito.

Od nas lahko vedno zahtevate odgovornost.

Smo vez med vami, strokovnjaki in izvajalci. V Studiu LIST zaposlujemo visoko izobraženo skupino ljudi, ki se nenehno izobražuje za uspešno zasnovo, vodenje in izvedbo zahtevnih projektov. V naši ekipi delujejo ljudje s celostnim razmišljanjem in občutkom za kompleksnost in le-ta, z vašim sodelovanjem z nami, lahko postane enostavnejša. Prevzamemo vso strokovno odgovornost in vas tako rešimo dvoma prelaganja odgovornosti med različnimi soustvarjalci projekta.

Naša storitev se lahko poplača sama.

  • Vi veste, koliko vas stane izgubljen dan v podjetju. Mi poiščemo najhitrejšo možno pot do cilja. Z izkušnjami (več kot 25 let), organizacijo (urejeni procesi načrtovanja) in znanjem (več kot 1000 izvedenih projektov) jamčimo za izvedbo načrtovanja, ki omogoča zaključek gradbene investicije v roku in v določenem finančnem okvirju;
  • 100 % 3D načrtovanje učinkovito preprečuje napake med gradnjo, ki so po izkušnjah lahko nesramno drage in odgovorne za daljšo gradnjo;
  • Smo specialisti za načrtovanje in reorganizacijo proizvodnih ter poslovnih prostorov, kjer bodo vaša tehnološka oprema in zaposleni lahko nemoteno ter varno delovali in sodelovali ter tako višali produktivnost vašega podjetja.