Splošni pogoji uporabe rezervacijskega sistema

Splošni pogoji veljajo za rezervacijo strokovnega posveta preko spletne strani www.studio-list.si/rezervacija, ki je v lasti podjetja Studio LIST, d.o.o., Celje, Oblakova 30, 3000 Celje.

Rezervacijo posveta je mogoče opraviti 24 ur na dan. Po oddaji in plačilu rezervacije, kupec prejme e-mail sporočilo s potrditvijo termina v roku 24 ur.

Podjetje Studio LIST, d.o.o., Celje si pridržuje pravico spremeniti te splošne pogoje poslovanja kadarkoli brez predhodnega obvestila, pri čemer je potrebno poudariti, da rezervacijo posveta urejajo splošni pogoji poslovanja, ki veljajo na dan opravljene rezervacije posveta.

Podjetje Studio LIST, d.o.o., Celje se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko razpoložljivost storitev spremeni tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na rezervacijskem sistemu. V takem primeru, bo ponudnik uporabnika obvestil o spremembah na primeren način in mu omogočil odstop od rezervacije.

 

REZERVACIJA POSVETA

Pred rezervacijo posveta mora tisti, ki jo opravi, soglašati s Pogoji uporabe rezervacijskega sistema in Politiko zasebnosti. S potrditvijo rezervacije uporabnik soglaša, da je v celoti seznanjen z določili in pogoji ter jih v celoti sprejema oz. potrjuje.

Uporabnik ob rezervaciji posveta posreduje naslednje podatke:

• ime in priimek,
• ime podjetja in davčno številko, če je kupec pravna oseba,
• naslov,
• poštno številko,
• kraj,
• elektronski naslov,
• telefonsko številko.

Nato označi način plačila.

Po opravljeni spletni rezervaciji uporabnik prejme potrditev rezervacije na elektronski naslov v roku 24 ur.

 

PLAČILO REZERVACIJE

Plačilo rezervacije posveta se poravna preko spletne strani, in sicer prek sistema Paypal ali s kreditnimi karticami (prek sistema Paypal). Kupec označi način plačila.

 

CENE

Vse cene v ponudnikovi rezervacijski platformi so v € in vsebujejo DDV. Cene so veljavne do oddaje in plačila naročila.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in uporabnikom je sklenjena v trenutku, ko potrošnik sprejme Splošne pogoje rezervacijske platforme z obveznostjo plačila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika, kot za potrošnika.

 

ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico, da odstopa od pogodbe najkasneje 48 ur pred pričetkom termina rezervacije, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik ima pravico povrniti vsa prejeta sredstva v najkasneje 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.
V primeru, da želite odstopiti od pogodbe, nam, prosim, pošljite elektronsko sporočilo na e-naslov info@studio-list.si ali nas pokličite na telefonsko številko +386 3 428 0980.

 

PRITOŽBE IN SPORI

Podjetje Studio LIST, d.o.o., Celje spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe ali spore rešuje v najkrajšem možnem času ter v obojestransko zadovoljstvo. Vašo pritožbo nam lahko pošljete e-naslov: info@studio-list.si. Naše stranke so na prvem mestu, zato se trudimo vse spore, nepravilnosti in nevšečnosti odpravit čim prej vam v prid. V primeru spora, ki ga ni možno rešiti izvensodno, je za rešitev tega pristojno sodišče.

 

AVTORSKE PRAVICE

Rezervacijska platforma Studio List je v lasti podjetja Studio List d.o.o. Vse pravice pridržane.

Multimedijske vsebine, ki so objavljene in deljene na spletnem mestu www.studio-list.si, so last Studio List d.o.o., ali tretjih oseb, zato je vsakršno posredovanje vsebin iz spletnega mesta dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika vsebine.

 

Celje, 14. 9. 2022