Pridruži se naši ekipi

V Studiu LIST smo specializirani za vodenje projektov s področja investicij v poslovne in proizvodne prostore, ki ekipam zagotavljajo optimalne delovne pogoje ter dobro izkoriščen prostor. Vabljeni v ekipo LISTavcev.

Kdo smo LISTavci?

Smo raznolika ekipa posameznikov, ki pa jo združuje želja po ustvarjalnosti in strast do ustvarjanja funkcionalnih, po meri ljudi načrtovanih prostorov.

V naši ekipe najdete arhitekte, ljubitelje potovanj in kulinarike, oblikovalce, športnike, inkluzivno pedagoginjo, starše, stare starše, administratorje, ljubitelje ribarjenja …

Naše znanje temelji na 30-letnih izkušnjah, na več kot 900 izvedenih projektih in partnerskih odnosih z naročniki, s katerimi skupaj ustvarjamo prostor, kjer bodo lahko učinkovito uresničevali svoje cilje ter vizijo. Vedno stremimo k odličnim medsebojnim odnosom znotraj podjetja in z našimi naročniki.

Povezujejo nas spodnje vrednote. So blizu tudi vam?

Povezujejo nas vrednote, kot so odzivnost, profesionalnost, kakovost, podjetnost in sodelovanje.

ODZIVNOST

Skupaj iščemo najkrajšo pot do cilja. V naprej se dogovorimo o željeni odzivnosti in načinu komunikacije.

PROFESIONALNOST

Imamo kompetence in znanja, da dogovorjeno realiziramo.

KAKOVOST

Skupaj določimo ključne cilje, ki jih je potrebno realizirati v pričakovanemu obsegu in roku. Morebitna odstopanja usklajujemo sproti. Dogovorjeno kakovost merimo in stremimo h koraku več.

PODJETNOST

Skupaj iščemo priložnosti in podajamo predloge. Skupna motivacija je uspešno dosežen cilj, za kar se tudi nagradimo.

SOUSTVARJANJE

Cilje dosegamo skupaj (vsi za enega, eden za vse). Delujemo usklajeno in vsak posameznik lahko prispeva svoj del.