5 razlogov, zakaj smo prava izbira za izvedbo vaše ideje.

1. Imamo izkušnje s katerimi hitreje dosežemo vaš cilj.

V Studiu LIST že od leta 1991 delujemo na področju inženiringa inovativnih projektov, celovitega arhitekturnega načrtovanja in oblikovanja. Z odgovornim delom in izkušnjami smo skozi leta povezali že več kot sto strokovnjakov različnih področij in skupaj z njimi uspešno izpeljali preko 1000 uspešnih projektov.

2. S strokovnostjo in odgovornostjo jamčimo uspešno realizacijo vašega projekta.

Vsak projekt je individualen in tako poglavje zase. Naša naloga je, da vam jamčimo, da bo projekt izveden v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Glede na zahteve projekta izberemo ustrezen krog strokovnjakov, ki so najboljši na področju izziva in prevzamemo odgovorno vodenje strokovne skupine. Smo vez med vami, strokovnjaki in projektanti. V Studiu LIST zaposlujemo visoko izobraženo skupino ljudi, ki se nenehno izobražuje za uspešno zasnovo, vodenje in izvedbo zahtevnih projektov. V naši ekipi delujejo ljudje s celostnim razmišljanjem in občutkom za kompleksnost in le-ta, z vašim sodelovanjem z nami, lahko postane enostavnejša. Prevzamemo vso strokovno odgovornost in tako naročnika rešimo dvoma prelaganja odgovornosti med različnimi soustvarjalci projekta.

3. Prevzamemo vodenje celotne skupine strokovnjakov in vas o napredovanju projekta obveščamo osebno in preko spleta.

V Studiu LIST boste vedno imeli sogovornika z imenom in priimkom, ki bo odgovoren za strokovno izvedbo vašega projekta. Tako boste sodelovali le z eno osebo, kateri poročate svoje želje in zahteve. Naša naloga je, da s svojim znanjem in izkušnjami povežemo vse potrebne strokovnjake ter skupaj z vami uspešno dokončamo projekt. Že na samem začetku projektiranja za vas pripravimo tako imenovani projektni spletni portal do katerega imate vedno dostop preko svojega računalnika, tablice ali pametnega telefona. Na portalu lahko spremljate 3D model objekta, sledite procesu načrtovanja in podajate morebitne pripombe.

4. S 3D BIM načrtovanjem postane vaš projekt lahko berljiv in transparenten.

Skozi celotno fazo načrtovanja in gradnje objektov želimo zagotoviti največjo možno mero transparentnosti. To pa pomeni, da imate pri nas, kot investitor, v vsakem trenutku možnost spremljanja napredovanja načrtovanja oz. gradnje, in da lahko po najhitrejši poti dobite informacije o finančnih postavkah v zvezi s projektom oz. njegovimi spremembami. Zato smo v Studiu LIST prešli na popolno 3D načrtovanje objektov oz. BIM (Building information modeling) tehnologijo. Vedno posodobljen 3D model zgradbe, nam omogoča, da že v začetnih fazah načrtovanja odkrijemo morebitne napake in tako znižamo stroške gradnje.

5. S sprotnim preverjanjem investicijske vrednosti občutno zmanjšamo vaše finančno tveganje.

Poleg strokovnosti je pri vodenju projektov najpomembnejša transparentnost in pregled nad postopki, ki vplivajo na finančni izid projekta. Zagotavljamo strokovno svetovanje, katerega namen je vaša zaščita pred nepotrebnimi finančnimi tveganji. Vsaka sprememba v fazi načrtovanja se sproti optimizira, dopolni in finančno ovrednoti. Tako lahko investitor ves čas preverja posodobljeno oceno investicije in se odloči ali so spremembe zanj sprejemljive.